Dragi colegi,

Dupa cum ati putut afla deja, SITT a devenit sindicat reprezentativ in sensul noilor prevederi legale atat in compania Wipro Romania cat si in compania Alcatel-Lucent Romania, motiv pentru care va multumim pentru tot sprijinul si increderea acordata.

In consecinta in perioada imediat urmatoare SITT va demara negocieri pentru noi Contracte Colective de Munca in ambele companii. Astfel, in data de 31.10.2011 si 07.11.2011 au avut loc la sala Adam Muller Guttenbrun o serie de consultari cu membrii care au dorit sa-si exprime in mod direct ideile si comentariile pe acest subiect. De asemenea o intalnire a fost organizata si pentru membrii din Bucuresti.

Dorim sa le multumim celor prezenti si va informam ca toate mentiunile celor prezenti au fost centralizate urmand a constitui puncte pe agenda viitoarelor negocieri. Din motive lesne de inteles deocamdata nu vom face public draftul de CCM propus de catre SITT dar va asiguram ca acesta cuprinde o serie intreaga de reglementari menite a crea un climat de munca stabil si benefic atat pentru angajator cat si pentru angajati.

Sa auzim numai de bine.

Conducerea SITT