Dragi colegi,

In luna iunie SITT a desfasurat mai multe activitati si actiuni dupa cum urmeaza:

1. Intalnire SITT ALU pe data de 18.06.2013: Procesul Verbal cat si cateva concluzii in urma acestei intalniri vor fi trimise catre membrii SITT din Alcatel-Lucent in cursul acestei saptamani;

2. In perioada 23-28 Iunie o delagatie SITT a participat la Conferinta Generala a Federatiei National Sindicale Solidaritatea Metal, respectiv pe data de 27.06.2013 la Consiliul General al CNS Cartel-Alfa. Printre cele mai dezbatute subiecte de discutie amintim:

-proiectul de modificare al legii 62/2011 Codul de Dialog Social;

-OUG 22/2013 privind liberalizarea pretului la energie si impactul asupra economiei romanesti, in special in sectoarele petro-chimice si metalurgie;

-propunerea confederatiilor sindicale privind reglementarea somajului tehnic;

-impactul asupra salariatilor prin privatizarea CFR Marfa, Oltchim Ramnicu Valcea si situatia din cadrul grupului Mechel;

3. Pe data de 27.06.2013 colgul nostru Ciprian Scutca a reprezentat SITT la intalnirea Comitetului de Coordonare al ECID cu noul CEO al Alcatel-Lucent, Michel Combes. Concluziile intalnirii cat si raspunsuri la cateva din intrebarile transmise de unii dintre voi, vor fi trimise pe mail in cel mai scurt timp.

4.In cursul lunii Iunie au avut loc mai multe intrevederi cu managementul Wipro Technologies privind cresterea valorii bonului de masa de la 9 RON la 9.35 RON. Dupa mai multe runde de discutii s-a stabilit modificarea valorii bonului de masa la 9.35 RON incepand cu bonurile de masa aferente lunii Iunie.

5.S-a finalizat sondajul de opinie privind activitatea SITT. Multumim tuturor participantilor pentru raspunsurile oferite. Analiza raspunsurilor este in desfasurare iar in cel mai scurt timp vom lua legatura cu cativa dintre voi pentru a elabora putin raspunsurile oferite si astfel a imbunatatii activitatea pe care o desfasuram. Totodata 10 colegi au primit prin tragere la sorti cate o invitatie la piesa de teatru Regele Lear jucata in Timisoara de catre Teatrul Globe Londra.

6. S-a incheiat si editia a 2-a a Cupei SITT la tenis de camp. Castigatorul de anul acesta este colegul nostru Laurentiu Stefan. Fiecare jucator a fost premiat cu vouchere valorice pentru inchirierea de terenuri de tenis cat si un tricou SITT. Poze cat si mai multe detalii regasiti pe pagina noastra de facebook. Va asteptam in numar si mai mare si la editia de anul viitor.

7. Pe data de 15.06.2013 s-a desfasurat pe balta Berini in parteneriat cu Alcatel-Lucent a VI-a editie a Concursului de Pescuit. Concursul a fost castigat de catre colegul nostru Ovidiu Crisan. Poze cat si mai multe detalii regasiti pe pagina noastra de facebook. Felicitari tururor participantilor.

8. S-au parafat trei noi parteneriate pentru membrii SITT: restaurantul SODEXO din cladirea Modatim C, service-ul QUARK MOTORS si magazinul de produse si componente IT, COMPLETE IT. Detalii regasiti pe site la sectiunea Beneficii.

In perioada urmatoare avem deja programata pe data de 10.07.2013 o intalnire cu managementul Wipro Technologies (agenda v-a fost deja transmisa si pe mail), pe data de 18.07.2013 sedinta lunara cu managementul Alcatel-Lucent cat si pe data de 25.07.2013 sedinta trimestriala a Comisiei de Sanatate si Securitate in Munca din cadrul Wipro Technologies, punct de lucru Timisoara.

Vom trimite informari regulate privind aceste actiuni la momentul potrivit. Pentru orice detalii sau sugestii va rugam sa ne contactati pe mail, la adresa de contact.

Va dorim mult succes in toate!

Florentin IANCU

Presedinte SITT