IMPORTANT : Renegocierea Contractului Colectiv de Munca ALU 2013-2014

In perioada urmatoare va avea loc negocierea unui nou Contract Colectiv de Munca in SC Alcatel -Lucent Romania SRL. Salariatii compaiei vor fi reprezentati de catre Sindicatul IT Timisoara, reprezentativ la nivel de unitate, urmand ca prevederile noului contract sa se aplice tuturor salariatilor de la data depunerii acestuia spre inregistrare la ITM Timisoara.

Astfel prima sedinta de negociere va avea loc pe data de 17.10.2013 incepand cu ora 11.30. Din partea SITT vor participa : Florentin Iancu, Claudiu Blejdea, Manuel Martin, Sergiu Nicoara, Ciprian Scutca si Bogdan Tinta.

Membrii SITT angajati SC Alcatel-Lucent Romania SRL  pot transmite idei si propuneri direct pe adresa de contact. Totodata va puteti informa cu privire la desfasurarea negocierilor fie prin mailurile noastre de informare (ar fi bine ca in aceasta perioada sa acordati o atentie sporita comunicatelor SITT), fie pe site-ul nostru dar si pe pagina noastra de facebook (trebuie mai intai sa apasati LIKE). In plus in functie de desfasurarea negocierilor SITT va organiza o serie de intalniri pentru consultari la care prezenta voastra este extrem de importanta. Despre aceste intalnirise vor transmite toate detaliile la momentul potrivit.

Contam pe sprijinul vostru !!!!

O saptamana excelenta,

Consiliul SITT