Vom continua si in Accenture Timisoara!

Vom continua si in Accenture!

Ca urmare a transferului a mai bine de 100 de salariati din Alcatel-Lucent in Accenture Managed Services SRL, dintre care majoritatea sunt membrii SITT, dorim sa informam toti salariatii Accenture, atat noii angajati cat si cei transferati ca, vom continua munca pe care am inceput-o impreuna in Alcatel-Lucent si in cadrul SC Accenture Managed Services SRL. SITT va depune toate eforturile pentru a asigura reprezentarea legala si a salariatilor din cadrul acestei companii.

Experienta si conditiile de piata ne arata ca riscul disparitiei partiale sau totale a reglementarilor si conditiilor de munca aplicate prin Contractul Colectiv de Munca negociat de SITT si transferat din Alcatel-Lucent, este extrem de mare o data cu expirarea acestuia fara o renegociere corecta in care angajatii sa aiba o voce unitara si o reprezentare puternica. Ceea ce am castigat impreuna, poate fi conservat numai impreuna.

Esti angajat Accenture Managed Services SRL in Timisoara? Nu faci inca parte din comunitatea SITT? Alatura-te si tu acestei comunitati printr-o simpla completare a formularului de inscriere. Fiecare adeziune ne aduce cu un pas mai aproape de indeplinirea obiectivului noastru.

SITT-Sindicatul IT Timisoara