Conferinta lansare a programului de formare profesionala pentru angajati ADAPTTIC

Sindicatul IT Timisoara – SITT organizeaza conferinta de deschidere a proiectului de formare profesionala “Adaptare si inovare in IT prin formare profesionala continua-ADAPTTIC”. Evenimentul va avea loc pe data de 24.07.2018 in cladirea INCUBOXX din Timisoara incepand cu orele 10.30

Proiectul are ca obiectiv general imbunatatirea competentelor si abilitatilor manageriale in randul a 510 persoane, angajati din companii ITC din Regiunea de Dezvoltare Vest care au responsabilitati manageriale sau fac parte din departamentele de resurse umane. In plus proiectul vizeaza promovarea formarii profesionale continue in randul antreprenorilor din ecosistemul ITC local.

Programele propuse vin cu o abordare noua si inovativa si sunt sustinute de formatori de top din Timisoara. Proiectul are trei componente: cursuri autorizate de catre Autoritatea Nationala de Competente – ANC, workshop-uri si o conferinta plus o caravana de constientizare a importantei formarii profesionale in randul antreprenorilor.

Tematicile abordate prin workshopuri sunt: Resurse Umane/Leadership, Agile Project Management, Antreprenoriat/Intraprenoriat si capacitarea femeilor din sectorul ITC. Programul este structurat in 2 parti cu 1,5h de teorie si 2,5h parte aplicata. Cursurile autorizate ANC au ca tematica: Analist Resurse Umane, Competente Antreprenoriale si Manager de Inovare.

Oficialii SITT au declarat: “In conditiile dinamicii actuale din sectorul ITC, formarea profesionala continua devine un element essential in dezvoltarea unei cariere de durata sau succesul in afaceri. Consideram asadar ca oferirea unor astfel de programe trebuie obligatoriu sa faca parte din activitatea unei organizatii resonsabile de reprezentare a salariatilor din acest sector.

“Ne propunem sa venim cu o abordare fresh si inovativa si speram ca acest prim pas sa fie inceputul unei adevarate scoli de formare profesionala continua.”

Sindicatul IT Timișoara, infiintat in Timisoara in 2009, este unul din cele mai mari sindicate din sectorul IT din Romania reprezentand aproximativ 5000 de salariati din diverse companii de profil din tara.

Pentru mai multe informatii si inscrieti puteti accesa direct pagina proiectului AICI

Pentru intrebari va rugam sa contactati biroul de presa prin email: contact@sitt.ro

Biroul de presa al Sindicatului IT Timisoara