Cursuri gratuite specializate ITC: calendar cursuri luna ianuarie

Sindicatul IT Timisoara – SITT organizeaza cursuri de formare profesionala gratuite destinate angajatilor si antreprenorilor din sectorul IT prin proiectul de “Adaptare si inovare in IT prin formare profesionala continua-ADAPTTIC”.

Proiectul are ca obiectiv general imbunatatirea competentelor si abilitatilor manageriale in randul a 510 persoane, angajati din companii ITC din Regiunea de Dezvoltare Vest care au responsabilitati manageriale sau fac parte din departamentele de resurse umane. In plus proiectul vizeaza promovarea formarii profesionale continue in randul antreprenorilor din ecosistemul ITC local.

Organizatia noastra ofera o gama variata de workshop-uri si cursuri cu certificare din partea Autoritatii Nationale de Certificare, diplome recunoascute la nivel European. Oferim un numar maxim de 30 de locuri disponibile pentru workshop-uri si 28 de locuri pentru cursurile ANC. Workshop-urile dureaza cate 4 ore iar cursurile ANC intre 3 si 4 zile a cate 6 ore pe zi in functie de tema aleasa.

Invitam pe aceasta cale orice persoana interesata care face parte din categoriile mentionate sa participle la programele disponibile in luna ianuarie dupa cum urmeaza:

Workshop-uri / Seminarii:

Resurse Umane / Leadership – 20 ianuarie

Project Management / Agile – 14 si 15 ianuarie

Antreprenoriat – 15 ianuarie

Cursurile se desfasoara in cladirea Nokia de pe splaiul Nicolae Titulescu. Incrierile se fac accesand link-ul de mai jos iar ulterior o persoana din echipa de implementare o sa va contacteze pentru toate detaliile logistice.

Inscrie-te si tu AICI

Va asteptam.

Echipa SITT – ADAPTTIC