Politica de confidentialitate

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Unul dintre principalele obiectivele echipei Sindicatului IT Timisoara este asigurarea confidențialității datelor personale și va depune eforturi și resurse necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în conformitate cu Regulamentul 2016/679 care este în efect pe teritoriul României.

 

Am pregătit acest document pentru dumneavoastră ca urmare respectării unui dintre principiile esențiale acestui regulament și anume transparența cu privire la modul în care colectăm, transferăm, utilizăm și protejăm datele cu caracter personal colectate atât prin utilizarea sitului sitt.ro cât și prin orice alta interacțiune cu echipa nostră.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza și modifica politica de confidențialitate pentru a include orice modificare cu privire la modul în care prelucram datele dumneavoastră ca și orice altă modificare pentru a îndeplini cerințele legale. Vă rugăm să verificați periodic Politica de Confidențialitate  deoarece orice modificare va fi afișata în cadrul acestui document.

 

Cine suntem și cum ne puteți contacta

sitt.ro este website-ul SINDICATULUI IT TIMIȘOARA cu sediul social în Timisoara, Str. Gheorghe Lazar, nr. 9, Jud. Timis, CUI 25886078  în continuare numită sitt.ro intră în categoria de operator descrisă în legislație de rigoare.

În cazul în care aveți nevoie de orice informație adițională va rugăm să ne contactați la adresa de email sitt@sitt.ro

 

Categoria datelor personale pe care prelucrăm

 

Toate datele cu caracter personal colectate de sitt.ro sunt primite direct de la dumneavoastră, iar detaliile le puteți găsi în continuare:

Nu colectăm alte date sensibile decât cele descrise anterior și nu dorim sa colectăm sau să prelucrăm datele minorilor sub 18 ani.

 

Scopurile prelucrării datelor personale

 

sitt.ro va utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele:

 

Durata păstrări datelor dumneavoastră personale

 

Datele cu caracter personal stocate de websiteul sitt.ro (SINDICATUL IT TIMISOARA) în general vor fi păstrate atât timp cat aveți calitatea de membru SITT sau vizitați site-ul nostru. În  orice moment puteți solicita ștergerea anumitor informații. În cazul în care legislația în vigoare o impune putem păstra anumite informații ulterior încheieri contului dimneavoastră.

 

Transmiterea datelor cu caracter personal

 

sitt.ro (SINDICATUL IT TIMISOARA) nu transmite datele dumneavoastră cu caracter personal către terți.

Cum protejăm securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal

sitt.ro asigura securitate datelor cu caracter personal prin utilizarea unor măsuri tehnice conform standardelor industriei. Datele cu caracter personale sunt criptate si sunt stocate pe servere securizate.

Drepturile dumneavoastră în legătura cu datele personale recunoscute de regulament sunt:

 

 

Puteți solicita ștergerea datelor personale doar în următoarele cazuri:

Avem dreptul de a ne opune solicitări dumneavoastră de a șterge data, în cazul în care datele sunt necesare:

 

 

Puteți cere restricționarea prelucrări datelor în următoarele cazuri:

 

 

Ne puteți cere transmiterea datelor personale într-un format structurat și cu posibilitatea de citire automata. De asemenea ne puteți cere transmiterea datelor către un alt operator dar doar în baza consimțământului și/sau încheierii unui contract cu dumneavoastră.

 

 

 

Ne puteți contacta în orice moment pe adresa de email sitt@sitt.ro legat de orice nelămurire cu privire la utilizarea sau stocarea datelor dumneavoastră personale.