SITT in
Accenture Managed Services


2011

Inca din

90

Membri

3

Contracte Colective de Munca

Esti angajat Accenture Managed Services/

SITT in Accenture Managed Services

Accenture Managed Services Timisoara este singura locatie Accenture din Romania cu angajati reprezentati legal de un sindicat si beneficiari ai unui contract colectiv de munca.

SITT in Accenture Managed Services

Accenture Managed Services Timisoara este singura locatie Accenture din Romania cu angajati reprezentati legal de un sindicat al salariatilor si beneficiari ai unui contract colectiv de munca.

SITT s-a extins in compania Accenture Managed Services Timisoara, devenind reprezentantul legal al angajatilor in anul 2014. In 2015 s-a finalizat negocirea primul Contract Colectiv de Munca din istoria Accenture in Romania, grup care astazi numara peste 2000 de salariati. Timisoara, ramane in continuare singura locatie din Romania unde angajatii beneficiaza de un contract colectiv de munca.

In cei 5 ani de existenta ai companiei SITT a negociat 3 contracte colective de munca care reglementeaza drepturile si beneficiile salariatilor. Incepand cu 2016, din cauza diminuarii contractului cu cel mai important client, numarul de angajati din Timisoara, compania a deci aplicarea mai multor planuri de restructurari. Ca reprezentanti ai angajatilor SITT a negociat pachete sociale consistente, cu mult peste ce se ofera in piata, pentru fiecare dintre angajatii afectati. Astazi locatia numara aproximativ 150 de angajati, cvasi-majoritatea fiind membri SITT.

Lucrezi in companie? Devino membru in cateva secunde accesand formularul de inscriere AICI

Descopera drepturile si beneficiile tale, accesand Contractul Colectiv de Munca valabil la zi AICI

 

Esti angajat Accenture Managed Services/