SITT in
Nokia Romania


2009

Inca din

1100+

Salariati

5

Contracte Colective de Munca

Esti angajat Nokia Romania?

SITT in Nokia Romania

SITT in Nokia Romania (fosta Alcatel-Lucent Romania), inseamna 5 Contracte Colective de Munca la nivel de unitate, 900 de membrii si 10 ani de activitate.

SITT in Nokia Romania

10 ani de istorie, 10 ani de victorii pentru salariati

SITT s-a nascut in aceasta companie, fiind in 2009 primul organism de reprezentare a angajatilor din industria IT infiintat in Romania. Tot aici s-a negociat primul Contract Colectiv de Munca din Romania, intr-o companie multinationala de o asemenea magnitudine din acest sector economic si tot aici a avut loc probabil prima greva a unor IT-sti din istoria acestei tari. Drepturile si respectul se castiga uneori si prin lupta.

SITT ramane si astazi un partener de dialog social puternic si respectat in compania Nokia. Peste 1000 de angajati fac parte actualmente din organizatia noastra. Toate drepturile si beneficiile curente ale angajatilor au fost negociate cu SITT. In activitatea noastra folosim intalniri regulate cu managementul, discutii si sondaje de opinie pentru a afla problemele care conteaza cel mai mult pentru salariati, informari si consultari permanente cu membrii si diverse actiuni colective realizate impreuna cu salariatii.

Esti angajat Nokia Romania?

Devino membru completand formularul de inscriere AICI

Doresti sa iti cunosti drepturile si beneficiile? Consulta contractul colectiv aflat in vigoare AICI

Din 2009 pana in prezent SITT a reusit negocierea a 5 Contracte Colective de Munca in aceasta companie, toate aducand un plus valoare insemnat pentru conditiile de munca ale angajatilor, fiind o referinta in piata muncii din Timisoara, s-au gestionat 3 transferuri de angajati catre alte companii impactand aproape 800 de salariati, s-au reprezentat sute de angajati in relatia cu compania, s-au gestionat planuri de restructurari prin crearea celei mai bune protectii sociale din companiile de profil din Romania iar reprezentantii SITT au participat la sute de intalniri de dialog social cu managementul local.

Esti angajat Nokia Romania?