SITT in
Atos IT Solutions and Services


2017

Inca din

1400

Membri

1

Contracte Colective de Munca

Esti angajat Atos IT Solutions and Services?

SITT in Atos IT Solutions and Services

SITT in Atos Romania, inseamna acceptarea unei provocari majore prin care am aratat ca experienta organizatiei si unitatea de grup a salariatilor pot imbunatatii conditiile de munca in orice organizatie.

SITT in Atos Romania

Angajatii Atos au decis sa se alature SITT in anul 2018 in vederea negocierii unui contract colectiv de munca mai bun. Dupa ani de negocieri fara imbunatatiri majore in conditiile de munca in care au fost reprezentati doar de cativa colegi in calitate de reprezentanti, angajatii au decis ca este momentul sa se alature unei organizatii care poate sa aduca la masa negocierilor experienta, profesionalism si perseverenta. In mai putin de 3 luni peste 1400 de angajati s-au alaturat organizatiei noastre astfel ca in septembrie, au fost demarate negocierile pentru un nou CCM, angajatii fiind reprezentanti de SITT.

Negocierile noului contract au durat mai bine de 5 luni de zile. Experienta adusa de organizatie, castigata in 9 ani de activitate si 14 negocieri, alaturi de unitatea si solidaritatea colectivului de angajati au facut in final diferenta. In final noul contract a adus angajatilor cresterea tuturor beneficiilor, introducerea unei prime noi si a unui pachet social consistent asta in conditiile in care au fost mentinute toate beneficiile anterioare.

Putem sa spunem ca provocarea continua si astazi intrucat muncim intens pentru a dezvolta si in Atos un dialog social constant, constructiv si mutual benefit cu management societatii. Desigur, nici o transformare nu se intampla peste noapte, insa avem incredere ca impreuna putem construi si aici cea mai buna reprezentare pentru salariati.

Esti angajat Atos Romania?

Devino membru completand formularul de inscriere AICI

Doresti sa iti cunosti drepturile si beneficiile? Consulta contractul colectiv aflat in vigoare AICI

Esti angajat Atos IT Solutions and Services?