SITT in
Honeywell Romania


2018

Inca din

140

Membri

1

Contracte Colective de Munca

Esti angajat Honeywell Romania?

SITT in Honeywell Romania

SITT in Honeywell Romania inseamna o confruntare intre David si Goliath din care in final consideram ca a castigat respectul fata de angajati.

SITT in Honeywell Romania

Angajatii Elster Rometrics Timisoara, acum parte a grupului Honeywell, s-au alatuart SITT in 2018 in vederea negocierii unui nou contract colectiv de munca (CCM). Grupul Honeywell a achizitionat Elster Rometrics si urma sa implementeze o strategie agresiva de uniformizare a conditiilor de munca cu cele similare din alte unitati Honeywell iar mecanismul prin care isi propusesera sa faca asta era chiar negocierea noului CCM.

Negocierile au demarat in februarie si au avut un traseu anevoios. In final dupa mai multe luni de negociere si cateva oferte refuzate de catre angajati, am decis impreuna sa declansam conflictul colectiv de munca. Avand in vedere ca pe durata conflictului compania nu a inaintat o oferta satisfacatoare, pe data de 24.05.2018 am desfasurat o greva de avertisment de 2 ore. Este prima greva a unor astfel de angajati dupa cele din 2009 organizate tot de catre SITT in compania Alcatel-Lucent.

Dupa greva de avertissement compensa a inaintat o oferta care a most acceptant de catre salariati si principale urlare noul contract a fast semnat. Acesta aduce imbunatatiri semnificative si mentinerea standardelor precedente avute de angariati in Elster. Chiar daca inceputurile au fost mai dificile putem spune ca astazi reusim sa avem un dialog social eficient cu managementul local si privim increzatori spre viitor.

Esti angajat Honeywell Romania/Elster Rometrics?

Devino membru completand formularul de inscriere AICI

Doresti sa iti cunosti drepturile si beneficiile? Consulta contractul colectiv aflat in vigoare AICI

Esti angajat Honeywell Romania?