SITT in
Wipro Technologies Romania


2010

Inca din

100

Membri

4

Contracte Colective de Munca

Esti angajat Wipro Technologies Romania?

SITT in Wipro Technologies Romania

Prima companie de tip BPO (Business Process Outsourcing) cu angajati organizati intr-un sindicat din Romania.

SITT in Wipro Technologies Romania

Prima companie de tip BPO (Business Process Outsourcing) cu angajati organizati intr-un sindicat din Romania.

Wipro Technologies Romania este a doua companie ai caror angajati au hotarat sa se alature SITT, organizatia devenind reprezentantul angajatilor in anul 2011. Si in aceasta companie, in anul 2012 SITT a negociat primul Contract Colectiv de Munca din istoria companiei in Romania, fiind o premiera pentru acest domeniu. Pana astazi acest contract s-a renegociat de 3 ori, oferind baza reglementarilor tuturor conditiilor de munca.

In 2011 compania avea peste 800 de salariati impartiti intre Timisoara si Bucuresti, fiind o provocare majora pentru atingerea pragului minim legal ca numar de membrii de sindicat, pentru ca SITT sa devina reprezentantul angajatilor, de 50%+1 din numarul total de angajati, lucru care a fost posibil exclusiv ca urmare a unei mobilizari exemplare a angajatilor din Timisoara.

Pentru moment SITT nu mai este reprezentantul legal al salariatilor Wipro. Locatia din Timisoara s-a redus semnificativ astfel ca pentru atingerea pragului de reprezentativitate este nevoie si de mobilizarea salariatilor din Bucuresti.

Pana la redobandirea calitatii de reprezentant al angajatilor SITT ramane sindicat nereprezentativ putand oferi sprijin si protectie doar acelor angajati care fac parte din SITT. Principalul obiectiv al anului 2019 este redobandirea calitatii de sindicat reprezentativ la nivel de unitate.

Lucrezi in companie? Devino membru SITT accesand formularul de inscriere AICI.

Ce conditii a negociat SITT in Wipro? Descopera drepturile si beneficiile angajatilor conform ultimului contract colectiv de munca valabil AICI si compara-le cu conditiile de care beneficiezi astazi.

Esti angajat Wipro Technologies Romania?